Een extra ruimte erbij?
Aanbouw

Een aanbouw: een heerlijke extra ruimte in je huis erbij. Een functionele werkkamer, een plekje om even terug te trekken of gewoon het vergroten van je huidige leefomgeving.

Even sparren over jouw aanbouw?

Bel gerust: 06 344 20 887

Of stuur een mailtje:

  Serre als aanbouw

  Wat denk je bijvoorbeeld van een serre als aanbouw? We vinden het altijd een geweldige uitdaging om de aanbouw zo te maken dat er veel licht binnenvalt en de serre een echte eigen identiteit krijgt, maar tegelijk een geheel vormt met de bestaande bouw. Droom je al langer van het bouwen van een serre? Deel je ideeën met ons; we gaan dan samen een plan maken hoe we je serre op de beste manier kunnen bouwen.

  Dakkapel als aanbouw

  Een veelgebruikte manier om een bovenverdieping te vergroten is de aanbouw van een dakkapel. Veel mensen doen dat zelf, maar lopen dan toch tegen onverwachte problemen aan. B&O Colijn denkt van te voren goed na over o.a. de gevolgen van heftiger weer (wind, maar met name regen) en de impact van de dakkapel op de constructie van jouw dak. Zo weet je zeker dat je in de toekomst niet voor onverwachte problemen komt te staan.

  Een aanbouw of iets anders?

  We denken graag met je mee!

  bouwadvies

  bijgebouw

  duurzaam bouwen