Net even wat meer ruimte?
Bijgebouw

Meer ruimte voor jou en je huisgenoten, heerlijk toch? Afhankelijk van je huidige situatie zijn er tal van manieren om met een bijgebouw een extra stukje woonruimte te creëren. We hebben wel een paar ideeën:

Plannen voor een bijgebouw?

Bel ons voor advies: 06 344 20 887

Wat wil je vragen?

  Garage als bijgebouw

  Je kunt je garage op een klassieke manier gebruiken om je auto of motor in te stallen, maar tegenwoordig zie je steeds meer dat een garage bijvoorbeeld wordt gebruikt als klusruimte. Als je van plan bent om een garage te bouwen, denk dan goed na of de garage aan je huis vast wordt gebouwd of juist los. Hoe maak je de toegang zo eenvoudig mogelijk? En: wat te doet met verwarming? Wij (ver)bouwen garages die tot in detail zijn afgestemd op jouw doel, dus je weet zeker dat je blij gaat zijn met het resultaat!

  Tuinhuis als bijgebouw

  Een prachtig klassiek tuinhuis bouwen vraagt naast een kleurrijke fantasie ook een bouwkundig inzicht. Immers: een losstaand tuinhuis vraagt om een goede fundering en misschien moet er ook elektra worden aangelegd, waardoor er aanpassingen nodig zijn aan je bestaande woning. B&O Colijn denkt graag met je mee in het uitwerken van de plannen over jouw tuinhuis. En als je tuinhuis eenmaal klaar is… dan komen we natuurlijk graag een kopje koffie doen.

  Een bijgebouw of iets anders?

  We denken graag met je mee!

  bouwadvies

  aanbouw

  duurzaam bouwen