Al het oude weer als nieuw
Renovatie

Een renovatie gaat een stuk verder dan gewoon onderhoud; we spreken van renovatie als een pand zodanig grondig wordt aangepakt dat het er na de renovatie zo goed als nieuw uit ziet. B&O Colijn verzorgt allerlei soorten renovatie waarbij we bewust letten op de kleine details die het verschil bepalen.

Aanpak renovatie

Renoveren is intensief werk en vraagt ook vertrouwen. We overleggen daarom eerst uitgebreid met je om ervoor te zorgen dat we echt zeker weten hoe je de renovatie voor je ziet. Pas daarna gaan we aan de slag en gebruiken onze ervaring om ook jouw renovatie perfect te laten verlopen. Renovaties kunnen weken, maar soms ook maanden duren; laat ons weten waar je aan denkt en we denken dan graag met je mee hoe jouw renovatie aangepakt kan worden.

Even sparren over jouw renovatieplannen?

Bel gerust: 06 344 20 887

Of stuur een mailtje:

  Mogelijkheden

  Dus, wat zijn jouw plannen, wat wil jij renoveren?

  Authentieke renovatie

  We zien elke klus als een nieuwe uitdaging en willen bij oplevering het gevoel hebben dat we er praktisch zelf wel in willen wonen (maar dat doen we natuurlijk niet 🙂 ). Bij renovatie van oudere panden gebruiken we zoveel mogelijk authentieke materialen, om zo het resultaat er zo origineel mogelijk uit te laten zien.

  Renovatie met B&O Colijn

  Pak je renovatie goed aan!

  sanitair

  dakwerk

  verwarming